Het Beeldhuis


New Born Fotografie

De eerste levensdagen van een pasgeboren baby zijn heel bijzonder. Zo teder, vredig,klein en zacht. Het vastleggen van deze momenten zijn bijzonder voor later. Deze beelden zullen je altijd herinneren aan het moment dat jullie elkaar voor het eerst ontmoetten en zijn keer op keer een genot om opnieuw te bekijken.

New Born fotografie doen we uitsluitend op locatie en meestal tussen de 5e en 10e dag maar uiteraard zijn de momenten hierna ook heel mooi om vast te leggen en kunt u bij ons terecht voor alle leeftijden. Jullie kunnen lekker in je eigen omgeving blijven zodat je niet meteen van huis hoeft. We nemen alle tijd om mooie foto's te maken. Moet er tussendoor gevoed of verschoond worden is dit geen enkel probleem. Zolang de baby zich gemakkelijk voelt maken wij de mooiste foto's en verstoren we het ritme niet. We maken bij deze sessies alleen maar gebruik van daglicht wat voor de baby wel zo fijn is. Deze zal vrijwel niets merken van de fotoshoot.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijs: € 69,50

Na enkele dagen ontvang je van ons een inlogcode waarmee je de foto's in een afgeschermd gedeelte op onze website kunt bekijken en eventuele bestellingen kunt doen.

 

     
           
     
           
     
           
Campagneweg 1 | 4761 RM Zevenbergen | E: info@hetbeeldhuis.nl